< back

Alpine wooden interior


Detailed proposal, final proposal and building site supervision of the transformation of a residential unit in the mountains


Cortina d'Ampezzo (BL)

The refurbishment of a residential unit from the ‘50th in Cortina d’Ampezzo, is an opportunity to redistribute and widen the existing interior spaces by introducing integrated elements, such custom furniture and wainscoting,  which completely redraw  the inner spaces. Two wooden boxes characterized the living room: the first full box, it is placed to build up the edge with the kitchen and the second hollow box , embraces the new custom dining table. In the entire apartment all wooden oak cabinets are drawing custom and integrated to the wainscoting.


private


dimension: 90 mq
project: 2015
completed: 2016


Maria Vittoria Bosi
Enrico Sacchetto
Matteo Sirinati



Claudia Rossini

> PDF — details sheet